SALGSSTART SOMMER 2021

Ambera Desert Springs

Ambera Desert Springs er den første av mange Ambera-byer, skreddersydd for aktive voksne. Desert Springs har en vakker beliggenhet på et platå over Almanzoraelven sørøst i Spania, kun fem minutter fra Middelhavet. Almeria-provinsen er kjent for sine fantastiske strender, rike historie, nydelige natur og varierte fjellområder.

Her er det allerede bygget 400 boliger og sommeren 2021 starter vi salg av et nytt byggetrinn. Svømmebasseng, treningssenter, tennisbane, cricketbane, fotballbane, volleyballbane og en fantastisk restaurant finnes allerede på området. I tillegg er golfbanen regnet som en av de bedre i Spania og European Tour spilles her hvert år.

Velkommen til Europas første aktive bofellesskap!

320 solskinnsdager

i året

5 minutter

unna Middelhavet

Velg mellom

leiligheter og villaer

Et hjem i Ambera Desert Springs

Alle våre boliger blir nøye utformet med kvalitetsmaterialer og elementer som gjør at du kan bo og trives året rundt i ditt nye hjem. Vi tilbyr planløsninger med ett, to, tre, eller fire soverom. 

Alle våre leiligheter og villaer vil ha en åpen planløsning innendørs, en frodig middelhavshage ute og tilgang til fantastiske fellesfasiliteter.

Utforsk området

Almeria er kjent for sitt unike klima, fantastiske natur og langstrakte strender. Prøv tradisjonsrik mat, besøk de berømte vin- og olivengårdene og velg mellom en rekke kulturopplevelser som gir minner for livet.

Meld din interesse her

Tore Waagø
Salgsansvarlig

Meld din interesse her

Kontakt salgsansvarlig

Tore Waagø
Salgsansvarlig

tore@ambera.com
+47 977 74 996

Spørsmål og svar

Absolutt! Du er hjertelig velkommen til å besøke oss i Desert Springs. Vi vil gi deg en omvisning på eiendommen og området, vise deg alle fasilitetene og hva Almeria kan by på av opplevelser.

Vi vil også gi deg innsikt i utviklingen av prosjektet og hvilke boliger vi tilbyr. Et besøk garanterer også en smakebit av livet du vil leve i Ambera Desert Springs. Booking starter våren 2021.

Vi ønsker at Ambera skal være et aktivt fellesskap hele året og derfor kommer vi ikke til å tilby korttidsleie. Derimot vil det være mulig å leie på lang sikt, 3-6 år for eksempel. Det vil også være mulig å leie noen måneder av gangen for de som ønsker å prøve ut konseptet før de kjøper, eller for de som reiser ned for å besøke familie og venner.

Leiepriser kommer an på boligstørrelse, størrelse på prosjektet totalt sett og beliggenhet. Om du trenger mer informasjon ta kontakt med oss via e-post.

Ambera bygger hjem der folk bor i lengre perioder, fordi vi vil skape et inkluderende samfunn der du alltid vil kunne møte andre når du ønsker det. Vi mener at det er nødvendig at man bor der i lengre perioder av året for å etablere et aktivt og sosialt fellesskap.

Vanlige fritidsboliger brukes eller leies vanligvis bare noen få dager eller uker gjennom året, og de fleste eiere og besøkende er ikke interessert i å bli kjent med naboene eller engasjere seg i samfunnet under oppholdet. Denne typen samfunn forvandles til “spøkelsesbyer” i lavsesongen, og vi tror det er nok av dem allerede. Ambera sitt boligkonsept og design vil gjenspeile det faktum at dette er langtidsboliger. Vanligvis har feriehus så mange senger og soverom som mulig, lite lagringsplass, samt små stueområder.

Ambera-hjemmene er beregnet for bruk året rundt med romslige oppholdsrom og funksjonelle rom som vil være nyttig for lengre opphold, samt mange lagringsalternativer. Hjemmene våre vil være steder vi ønsker å bo.

Du får ditt eget privateide (selveier) hus eller leilighet. Det er ditt og kan selges, arves og brukes etter eget skjønn. Vilkår for utleie, fellesskapsregler m.m. vil bli publisert i forbindelse med salgsstart.

En redusert avgift for bruk av idrettsanlegg:

  • Golf på Desert Springs PGA-bane, padle tennis, tennis og treningsrom, cricketbane og mye mer på eiendommen.
  • Bassenger er tilgjengelig uten ekstra kostnad.
  • Tur- og sykkelstier er opparbeidet.
  • Tilgang til klubbhuset.
  • Desert Springs restauranter er åpen for alle Ambera-medlemmer.


Gjennom Amberas lave månedlige felleskostnader får du gratis tilgang til og bruk av alle fellesarealer, først og fremst et aktivitetssenter på mer enn 1000 kvm der flere rom er viet til aktiviteter som:

  • Allround-rom for workshops, spill, maling, yoga eller hva enn du ønsker å gjøre Fellesrom for mingling, eller bare et sted du kan møte vennene dine.
  • Community kjøkken hvor du kan invitere venner til en gourmetmiddag eller matlagingskurs
  • Musikkrom for dans, teatergrupper eller et sted å se på film sammen
  • Kafé
  • Du vil også få rabatter på restauranter og kulturopplevelser i Almeria provinsen.