RESERVERA NU
Desert Springs

Ambera hem i Desert Springs

Ditt hem i Desert Springs

Ambera Desert Springs är Europas första gemenskap för aktiva vuxna – ett nytt boendekoncept där en aktiv livsstil står i centrum. Nu har du en unik möjlighet att köpa ett extraordinärt hem i en revolutionerande gemenskap. 

Välj en bostad som passar dina drömmar och behov. Här finns praktiska radhus, mysiga lägenheter, vackra villor och allt däremellan. Här finns det något för alla. 

Utomhusområden

Ambera Desert Springs är ett projekt med en helhetlig plan. Det betyder att vi har lagt hjärta och själ både i hur hus och lägenheter ska se ut men även i utformningen av parker, trädgårdar och allt som gör byn till en gemenskap. I stället för att motarbeta den spanska landsbygdens naturliga skönhet har vi försökt att framhäva den där det är möjligt. 

Parker och vandringsleder flyter sömlöst in i uppfarter och gångstigar och byggnaderna är omgivna av öppna gröna trädgårdsytor. Ingen del är mer viktig än den andra.

Interiör

Alla våra fastigheter är utformade efter noga avvägda specifikationer med utmärkta material och element så att du kan bo och trivas året runt i ditt nya hem.

Vårt mål är att vår miljöpåverkan ska vara så låg som möjligt, därför har vi valt att följa byggstandarden “PassivHaus”vilket gör att våra fastigheter kan erhålla Zero Carbon Emission Certification (Certifikat för nollutsläpp). En viktig del i det är att se till att byggnaderna har bra ventilation och att de lagrar så mycket solljus som möjligt. Det betyder låga elräkningar och ett behaglig temperatur för dig. 

Designskiss för Golf Suites Apartments - Ambera i Desert Springs

För din säkerhet och komfort kommer alla våra bostäder förses med färdiginstallerad smart-teknologi – eld- och vattendetektorer och termostater håller priserna nere – och du kan när som helst utöka systemet med ytterligare funktionalitet om du önskar. 

Tack vare stora fönster och glasdörrar hittar solljuset in på vintern samtidigt som arkitekturen är designad för att skydda mot den starka sommarsolen. 

För att du ska kunna njuta av lugn och ro är bostäderna också utrustade med extra ljudisolering, både mellan grannlägenheter och mellan rummen i din bostad. 

Vi erbjuder planlösningar med 2, 3 eller 4 sovrum i de flesta av våra fastigheter. Alla våra lägenheter, radhus och villor har öppna planlösningar på insidan och frodiga medelhavsträdgårdar på utsidan. 

De vackert utformade köken fortsätter ut på balkonger och altaner med fantastiska utsikter. Skjutdörrar i glas med spårskenor nedsänkta i golvet tar bort alla barriärer mellan ditt hem och den vackra miljön utanför.

Välkommen till ditt nya hem i Ambera Desert Springs!