Våre tre boligfelt

Ambera har som utvikler av Desert Springs all intensjon om å transformere området ikke bare til et sted det skal bli hyggelig å bo på, men også til et sted det skal bli hyggelig å besøke.

For å skape dynamikk og variasjon er det utarbeidet tre ulike boligfelt for neste utbyggingstrinn i Desert Springs som skal integreres inn i allerede eksisterende områder. Disse er: Golf Suites, Tomahawk Suites og Urban Villas. Du kan lese mer om de enkelte ved å trykke nedenfor. 

Hva passer for deg?

Ved utstrakt bruk av store vinduer og asymmetriske former skapes et organisk uttrykk som vil gi liv og karakter til Desert Springs. Mellom bygningene tilrettelegges for gode fellesarenaer med blant annet møteplasser, basseng, kultur- og parkanlegg.

Alle våre eiendommer blir nøye utformet med kvalitetsmaterialer og elementer som gjør at du kan bo og trives året rundt i ditt nye hjem. Vi tilbyr planløsninger med ett, to, tre, eller fire soverom. Alle våre leiligheter og villaer vil ha en åpen planløsning inne, en flott middelhavshage ute og tilgang til fantastiske fellesfasiliteter. 

Vi i Ambera leverer alltid nøkkelferdige boliger med gjennomgående god standard. Her kan du flytte rett inn og begynne å bo fra første dag. Uansett hvilket prosjekt du velger å se nærmere på, er vi trygge på at du vil finne noe som vil passe deg.