BLI MED I AMBERA
Desert Springs

Et hjem i Ambera i Desert Springs

Et hjem i Ambera i Desert Springs

Eieform:  Selveier

Boligtyper:  Rekkehus og leiligheter

Totalpris fra:  Fra kr. 2.000.000,- 

Størrelse (P-rom):  Fra 65 m² 

Planløsninger:  Fra 1 til 4 soverom

Salgsstart:  Sommer 2021 

Innflytting:  Planlagt høst 2022

Ambera Desert Springs er Europas første bofellesskap for aktive voksne – et nytt bo-konsept designet for en aktiv og sosial livsstil – og du har en unik muligheten til å bli en av de første boligeierne i dette revolusjonerende bofellesskapet. Dette er noe for enhver smak: praktiske og vakre eneboliger, koselige og moderne leilighetene, romslige familiehus og alt annet du kunne ønske deg og drømme om.

Uteområde

Ambera i Desert Springs er et prosjekt med en helhetlig plan. Det betyr at vi legger våre hjerter og vår sjel både i utforming av hus og leiligheter, hager og parker, og  fellesbygningene. I stedet for å motarbeide og endre på den naturlig skjønnhet til den spanske landsbyen har vi forsøkt å fremheve den så mye som mulig.

Parker og turstier flyter sømløst inn i gangstier og hager, og bygningene er omringet av grønne planter og plener. Ingen del er viktigere enn den andre.

Interiør og inventar

Alle våre eiendommer er nøye utformet med kvalitetsmaterialer og elementer som gjør at du kan bo og trives året rundt i ditt nye hjem.

Vårt mål er å holde klimautslippene så lave som mulig, vi har derfor valgt å følge byggstandarden “PassivHaus” som gjør at alle våre eiendommer oppfyller og mottar Zero Carbon Emission Certification (Et sertifikat for nullutslipp). En viktig del av dette er å bygge god ventilasjon i alle bygninger, og å samle så mye sollys som mulig. Slik holder vi strømregningene lave og temperaturen behagelig.

Designskisse Golf Suites Apartments – Ambera Desert Springs

For å opprettholde høy sikkerhet og trivsel installerer vi smart-teknologi i alle våre boliger. Innebygd brannalarm, vannsensor og termostat holder regningene nede, og du kan utvide alarmsystemet med flere funksjonaliteter og egenskaper om du ønsker det.   

Takket være store, vide vinduer og brede glassdører vil sollys og varme flomme inn i hjemmet ditt på vinterhalvåret, samtidig som moderne arkitektur og design beholder behagelig og svale innetemperaturer om sommeren. 

Ekstra lydisolering, både mellom naboleiligheter og individuelle rom i leiligheter og hus, gjør at du kan nyte rolige kvelder og stille netter. 

Vi tilbyr planløsninger med 2, 3, eller 4 soverom i de fleste av våre boliger. Alle våre leiligheter, rekkehus og villaer har åpen planløsning inne, og en frodig middelhavshage ute. 

Det vakre håndlagde kjøkkenet fortsetter ut på terrassen eller balkongen med nydelig utsikt. Skyvedørene i glass går helt ned til gulvet, så alle barrierer mellom hjemmet ditt og den vakre naturen fjernes. 

Velkommen til ditt nye hjem i Ambera Desert Springs!