BLI MEDLEM NU

Alejandro Crespo

VD, Spanien
Alejandro Crespo

Alejandro Crespo är en erfaren projektledare med solid ekonomisk bakgrund och examen i företagsadministration från Empresa Madrid (Spanien), INSEAD Fontainebleau (Frankrike), Instituto de Empresa Shanghai (Kina), och European University (Schweiz). 

Förutom en lång och helt ovärderlig erfarenhet av etablering av nya fastighetsprojekt i Europa, har Alejandro ett imponerande track record som företagsledare. 

Alejandro är medgrundare och partner på Metrics Veritas Marbella i Spanien, där han bistår stora internationella klienter med projektkonceptualisering, infrastruktur och skattestrukturering i spanska fastighetsprojekt. 

Alejandro har tidigare jobbat med Ambera-VD Falko Müller-Tyl på projektet Menara Beach i Marbella och har spelat en avgörande nyckelroll i Amberas etablering på den Iberiska halvön sedan 2017.

Tack vare sin internationella familjebakgrund talar Alejandro flytande spanska, tyska och engelska, och kan föra samtal på både franska och italienska. Han är även en en ivrig triathlonutövare, skaparen bakom Marbella Club Spring Games och licensierad helikopterpilot.

Vårt team

VD och medgrundare
Chief Marketing Officer (CMO)
Country Manager Sweden
Partner Manager
Head of Back Office Department Iberia