BLI MED I AMBERA
Managing Director Ambera Lifestyle (CEO)
Ellen Arnstad

Ellen Arnstad har vært toppleder i over 20 år i mediebransjen og profilert redaktør for mange ulike merkevarer. Hun grunnla magasinet HENNE i 1994, og har vært en samfunnsdebattant innenfor områder som likestilling, lederskap og andre verdispørsmål. Hun har vært styremedlem i Norsk Redaktørforening og Norsk Presseforbund, samt at hun har sittet i Pressens Faglige Utvalg. Fra 2017 var Ellen Arnstad administrerende direktør på kongress- og eventsenteret X Meeting Point og Norges første Marriott hotell, Moxy Oslo X.

Hun har også erfaring fra flere styreverv i næringslivet. Hun ble kåret til «Årets kvinnelige medieleder» i 2005 og fikk «Årets Hederspris» av Redaktørforeningen 8. mars i 2017. Høsten 2019 ga hun ut boken «Alt du ikke ser. Livet med Joachim.” I februar 2020 ble hun tildelt den prestisjetunge «Fredrikkeprisen» av Norske Kvinners Sanitetsforening. Selv sier hun at hun er født med godt humør, og at hun er en påfulg i kombinasjon med å være realist, kreativ og Pippi-modig.

Ambera er et verdiprosjekt for meg, og det å være med på å bygge opp en ny merkevare som skal bety mye for mange, gir stor mening.

Ellen Arnstad