Kommunikationschef
Preben Sander

Med en master i innovation och ledarskap från Copenhagen Business School och 18 års erfarenhet av att bygga både digitala och fysiska upplevelser har preben haft privilegiet att påverka och bidra till genomförandet av fantastiska projekt över hela Europa.

Preben har varit huvudansvarig för Ambera-teamets kommunikation i två år och har utvecklat flera andra brands från startups till framgångsrika företag. De senaste fem åren har Preben utvecklat starka kommunikationskoncept i rollen som partner och ägare på strategi- och kommunikationsbyrån Superblaise.

Innan Superblaise var Preben VD för upplevelsedesignbolaget Expology, som under hans ledning gick från 18 till 31 anställda och från 0% till 14% i vinst. Tillsammans med sitt team utvecklade Preben några av Norges största projekt inom upplevelsedesign med kunder som Aker Solutions, Enginerium och Inspiria Science Center. Företaget utvecklade också Learning Lab – en av världens första heldigitala upplevelseplattformar där fysiska och digitala upplevelser smälter ihop i ett användarvänligt gränssnitt. 

Preben älskar tennis, bergscykling och meditation. Han drömmer också om att en dag bli en hejare på argentinsk tango.

Vårt team

Projektledare kommunikation
Copywriter & Community Manager
Creative and Community Manager
Juridisk mediarådgivare
Juridisk rådgivare
Arkitektkontor, Spanien
Arkitektkontor, Spanien