BLI MED I AMBERA

Bli med i Ambera

... og få følgende fordeler:

  • Medlemskapet gir deg en tidsnummeret forkjøpsrett for kjøp- og leierett av bolig. Tidspunktet du melder deg inn i Ambera er din ansiennitet. Din forkjøpsrett kan brukes til alle våre nåværende og fremtidige Ambera-prosjekter, uten tidsbegrensninger. Vårt første prosjekt er Ambera Duquesa.
  • Medlemskapet gir deg tilgang til alle Ambera sine aktivitetssentre og fellesfasiliteter i Norge og Europa. Du har rett til alle medlemsfordeler, uavhengig av om du kjøper en bolig eller ikke.
  • Du får tilgang til interessegrupper og aktiviteter som er initiert av Ambera, og invitasjoner til aktiviteter og opplevelser i samarbeid med våre partnere.
  • Ambera tilbyr juridisk og økonomisk rådgivning ved kjøp av bolig i utlandet.
  • Vær den første til å høre om spennende nyheter fra Ambera, og vi vil holde deg oppdatert på nye boligprosjekter.
  • Ambera er en norsk eiendomsutvikler. Dette sikrer trygghet, kvalitet og boliger i inn- og utland til en gunstig pris.

    Alle våre partnere har en unik medlemskode som gir rett til gratis medlemskap i Ambera. Er du medlem hos en av våre partnere, men ikke har mottatt en medlemskode? Da kan du kontakte oss på e-post: post@ambera.com, og vi vil hjelpe deg.

FYLL UT SKJEMAET NEDENFOR

Bli Ambera-medlem i dag

Din forkjøpsrett kan brukes til alle våre nåværende og fremtidige Ambera-prosjekter, uten tidsbegrensninger. Forkjøpsretten kan brukes én gang, og gir deg fortrinn uten ekstra forpliktelser. 
 
Tidspunktet for ditt medlemskap bestemmer hvilken plass du får i boligkøen, som du kan benytte hus og leiligheter blir tilgjengeliggjort for kjøp. Planlagt salgsstart for vårt første prosjekt er høsten 2021. 
 
Som Ambera-medlem er du en del av Ambera har du rett til alle medlemsfordeler, uavhengig av om du kjøper en bolig eller ikke.