BLI MED I AMBERA

Bli med i Ambera

Du har blitt invitert til å få et personlig medlemskap i Ambera, helt kostnadsfritt. Som medlem får du tilgang til å ta i bruk Amberas aktivitetssentre og fellesfasiliteter i Norge og Europa. Du får også forkjøpsrett på bolig i våre fremtidige boligprosjekter i inn- og utland. 

 

Husk å skrive inn reservasjonskoden (og klikke på “Bruk kode”) når du fyller ut skjemaet nedenfor for å sikre ditt medlemskap kostnadsfritt.

 

Skulle du oppleve utfordringer med reservasjonskoden eller annet? Da kan du kontakte oss på post@ambera.com, så skal vi sørge for å hjelpe deg.

FYLL UT SKJEMAET NEDENFOR

BLI MED I AMBERA!

Din forkjøpsrett kan brukes til alle våre nåværende og fremtidige Ambera-prosjekter, uten tidsbegrensninger. Forkjøpsretten kan brukes én gang, og gir deg fortrinn uten ekstra forpliktelser. 
 
Tidspunktet for din reservasjon bestemmer hvilken plass du får i boligkøen, som du kan benytte hus og leiligheter blir tilgjengeliggjort for kjøp. Planlagt salgsstart for vårt første prosjekt er august 2021. 
 
Som eier av en forkjøpsrett er du en del av Ambera har du rett til alle medlemsfordeler, uavhengig av om du kjøper en bolig eller ikke. 

OVERSIKT OVER FORDELER DU FÅR SOM AMBERA-MEDLEM:

  • Medlemskapet gir deg en tidsnummeret forkjøpsrett for kjøp- og leierett av bolig. Tidspunktet du melder deg inn i Ambera er din ansiennitet. Din forkjøpsrett kan brukes til alle våre nåværende og fremtidige Ambera-prosjekter, uten tidsbegrensninger. Planlagt salgsstart for vårt første prosjekt er høsten 2021.
  • Medlemskapet gir deg tilgang til alle Ambera sine aktivitetssentre og fellesfasiliteter i Norge og Europa. Du har rett til alle medlemsfordeler, uavhengig av om du kjøper en bolig eller ikke.
  • Du får tilgang til interessegrupper og aktiviteter som er initiert av Ambera, og invitasjoner til aktiviteter og opplevelser i samarbeid med våre partnere.
  • Ambera tilbyr juridisk og økonomisk rådgivning ved kjøp av hus i utlandet.
  • Vær den første til å høre om spennende nyheter fra Ambera, og vi vil holde deg oppdatert på nye boligprosjekter.
  • Ambera er en norsk eiendomsutvikler. Dette sikrer trygghet, kvalitet og boliger i inn- og utland til en gunstig pris.