BLI MED I AMBERA
Desert Springs

Sport- og fritidsfasiliteter

Sport- og fritidsfasiliteter

Vi planlegger å bygge flere Ambera-prosjekter i Europa i årene som kommer. Disse bofellesskapene vil varierer i størrelse og lokasjon, men det som alltid vil være felles er høy kvalitet på fasiliteter og fellesområder. Vårt første prosjekt i Desert Springs er intet unntak. 

Som boligeier i Ambera Desert Springs har du tilgang til Aktivitetssenteret og alle fasilitetene på resorten – dette er inkludert i ditt månedlige medlemskap. Du vil også ha tilgang til organiserte klubber og grupper som tennisturneringer, dansetimer og spanskkurs. 

Desert Springs er en resort som har eksistert i over 20 år, og som allerede tilbyr fantastiske sport- og fritidsfasiliteter. Vi skal nå bygge et topp-moderne Aktivitetssenter i tillegg til 1300 nye hjem!  

Aktivitetssenteret vil være ferdig og klart til bruk for alle boligeiere fra dag én. Fellesfasiliteter inkluderer sosiale møteplasser, treningssentre, kafé, biljardbord, innendørsbasseng og mye mye mer. 

Følg oss på Facebook, og abonner på vårt nyhetsbrev om du ønsker å følge med på utviklingen. Det vil skje mye i tiden fremover! 

Det vil komme oppdaterte detaljer om tilbudene ved Aktivitetssenteret. I mellomtiden kan du lese om de fantastiske fasilitetene som allerede finnes i Desert Springs: 

The Sierra Sports & Fitness Club

The Sierra Sport and Fitness Club har en mengde kvalitetstilbud for både innendørs- og utendørsaktiviteter. 

 1. Aerobic Gymsal med moderne utstyr

 2. Treningsapparater og boksesekker 

 3. Svømmebasseng 

 4. Terrengbane med ulike statsjoner 

 5. Joggeløype 

 6. Tennisbane 

 7. Volleyballbane 

 8. Fotballbane 

 9. Terrengsykler

Se filmen og få en smakebit av hva The Sierre Sport & Fitness Club kan tilby deg. 

Besøk nettsiden

The Private Reserve

I Desert Springs finner du The Herencia og Residencia Show Homes som tilbyr en rekke eksklusive fasiliteter for privat bruk. Dette er godene kan du nyte ved en enkel reservasjon:

 1. Privat Skjønnhet- og Massasjestudio 

 2. Privat Sauna og Jacuzzi 

 3. Privat Treningsrom 

 4. Biljard og Bar 

 5. Privat filmrom, med hjemmekinoanlegg og audiovisuelt system(?) 

 6. Privat bar og tapasrom

 7. Privat spisesal

 8. Privat terrasse for fine middagsselskaper 

Se videoen og få en smakebit av “The Private Reserve”. 

Desert Springs Golf Club

Desert Springs har bygget Europa’s første golfbane i ørkenområder, og er sterkt inspirert av de vakre og verdensberømte golfbanene i Arizona og California. Golfbanen, International Championship Indiana Course, er par 72 og oppfyller alle USGA sine kriterier. 

Klubbhuset er bygget i Colonial style, nordamerikansk bygningskunst fra 1600-tallet, og tilbyr alt en golfer og ikke-golfer kunne ønske seg. Her kan du bestille frokost, bestille tapas, eller prøve noe fra nytt fra den sesongbaserte menyen. Klubbhuset er plassert så du får god utsikt over 18 hulls banen og det flotte Santa Rosa svømmebassenget. Dette er fasilitetene du finner ved golfbanen: 

 1. Resepsjon 

 2. Gold Boutique

 3. Klubbhus 

 4. El Torrente Restaurant 

 5. Garderober og bad 

 6. Møterom 

Les mer om The Desert Springs Gold Club her