SÄLJSTART SOMMAREN 2021

Ambera – Desert Springs

Ambera Desert Springs är den första av många Ambera-byar och är vackert belägen på en platå över Almanzorafloden vid Medelhavet i sydöstra Spanien. Almeriaprovinsen erbjuder strålande stränder, fascinerande historia, hisnande bergsvyer och 330 soldagar om året.

400 hus har redan byggts här och våren 2021 kommer vi att börja sälja en ny byggfas. Simbassänger, gym, tennisbana, cricketbana, fotbollsplan, volleybollplan och en fantastisk restaurang finns redan. Dessutom anses golfbanan vara en av de bättre i Spanien och European Tour spelas här varje år.

Hustyper:

Totalpris från:

Storlek:

Golv planer:

Försäljningslansering:

Inflyttningsdatum:

Äganderätt:

Radhus och lägenheter

190 000 €

från 65m²

Från 1 till 4 sovrum

Våren 2021

Planerad till hösten 2022

Ensam ägande

 

Ditt hem i Desert Springs

Amberalivsstilen handlar om hur du lever ditt liv men också om var du gör det. Därför har vi lagt lika mycket tid och kraft på att planera byn som helhet som vi har lagt på design av bostäder.

Utforska det lokala området

Frågor och svar

Gärna! Du är hjärtligt välkommen att hälsa på oss på Desert Springs.

Vårt team visar dig gärna hur området, bostäderna och faciliteterna ser ut idag, och hur framtidens Ambera at Desert Springs kommer se ut med nybyggda bostäder och fritidslokaler. Förutom det praktiska så får du även en smakbit av livet i en Amberaby och träffar många intressanta människor. Boka din resa från 2021.

Ja, några hus och lägenheter kommer reserveras för hyresgäster i alla Ambera-projekt. Dessa är till för dem som vill bo hos oss under några månader per år utan att köpa, för familj och vänner på besök och nyfikna intressenter som vill prova på livet i Ambera innan de köper en egen bostad.

Eftersom det är viktigt för oss att upprätthålla en levande och aktiv gemenskap året runt riktar vi oss först och främst mot hyresgäster som vill stanna längre än en typisk semesterresa.

För frågor om tillgängliga hyresobjekt, ta kontakt med vår personal eller skriv till oss på e-post.