RESERVERA NU
Credit: Ambera

Gå med i vår sociala gemenskap och träffa nya människor genom att göra det du gillar!

Statusuppdatering från grundarna – September 2019

Kära Amberavänner,

Vi ber om ursäkt för att vi det har varit lite tyst från oss på sista tiden. Vi jobbar på för fullt och visionen är känns mer verklig och levande än någonsin. Vi har hittat ett fantastiskt projekt i Spanien där vi vill etablera vår första Amberaby.

Vi har ingått ett muntligt köpeavtal med tomtägaren och just nu sitter våra advokater och går igenom alla de juridiska detaljerna så att vi kan signera det slutgiltiga kontraktet.

Vi känner oss ganska säkra på att ni kommer gilla det här projektet. En stor fördel är att mycket av det vi tänkt bygga redan är på plats. Med en fantastisk golfbana med tillhörande klubbhus och restaurang, träningscenter och tennisbanor kommer alla våra hus- och lägenhetsköpare ha massor att njuta av från dag ett.

Tio minuter bort ligger dessutom en härlig sandstrand som får oss att längta efter stillsam vågskvalpsläsning, grillfester och volleybollturneringar.

Jag har precis kommit hem från Florida där jag tillbringade en vecka ihop med våra spanska arkitekter. Under resan besökte vi flera amerikanska boendekoncept för att ge arkitekt-teamet en grundläggande förståelse av hur de här samhällena är uppbyggda och vad som gör att invånarna trivs så bra. Nu tar vi med oss inspirationen och kunskapen från USA in i utvecklingen av vårt europeiska koncept.

Vi vet ni är många som är ivriga och hungriga på mer information och vi ber om ursäkt igen för att vi inte har tagit oss tid att hålla er uppdaterade tillräckligt ofta.

Vi tror oss kunna publicera mer detaljerad information om det första projektet i slutet av oktober och förbereder oss för säljstart i slutet av första kvartalet 2020. Nu går vi in i en otroligt spännande period!

Vi hoppas att ni fortsätter att följa oss och engagera er i projektet. Det betyder enormt mycket for oss att så många av er gillar tanken på att vara med och bygga något nytt och spännande från grunden.

Vi blir ännu mer motiverade av att se att så många av er är otåliga och ivriga att flytta in i en Amberaby!

Med vänliga hälsningar

Falko Müller-Tyl

Medgrundare och VD
Ambera