BLI MEDLEM NU
Hamnen
Hamnen

Från vänster: Claes Olivecrona, affärschef och reporter på Hamnen.se, och Gustav Morin, chefredaktör på Hamnen.se. 

Ambera inleder ett samarbete med Hamnen

Vi är stolta över att ingå ett samarbete med Hamnen – en av Sveriges största båtsajter. Vi på Ambera ser fram emot att erbjuda positiva, aktiva och driftiga båtägare våra medlemsförmåner! 

I Hamnens båtmagasin får du allt från snabb nyhetsrapportering till djuplodade artiklar, praktiska tips och äventyrliga reportage. Båttester, båtforum, krönikor, bloggar och hamnguider. Här kan man kommentera, diskutera och ställa frågor. Båda Claes och Gustav har seglat jorden runt och de är engagerade i att visa folket hur roligt båtliv och segling är!

Så här säger affärschef och reporter på Hamnen, Claes Olivecrona om samarbetet med Ambera:

– Vi vill skapa fysiska mötesplatser för båtfolk! Tillsammans med Ambera ska vi skapa roliga evenemang, och vara en bidragsgivare till året runt segling – även i Spanien på vintern! Dessutom är det jättebra att om någon av våra följare i framtiden vill köpa en bostad i Ambera så går en procent av köpeskillingen tillbaka till Hamnens arbete.

Läs mer om hur vi ger tillbaka till viktiga samhällsaktörer här.

Olivecrona fortsätter:

– Amberas första projekt i Spanien har ett fantastiskt läge på populära Costa del Sol. Här finns massor av seglings- och båtmöjligheter. Seglingsmiljön i Spanien är europeisk och i hamnen i La Duquesa vill vi bidra till att skapa en mötesplats för båtfarare tillsammans med Norska Segelförbundet och Redningsselskapet (hva er dette på svensk?). 

– Alla våra plusmedlemmar i Hamen får nu ett gratis medlemskap i Ambera. Ambera har en produkt som i sig är väldigt intressant för oss seglare och ett medlemskap ger många bra förmåner på aktivitetscentra som seglare och båtentusiaster kan njuta av.