BLI MED I AMBERA

Bli partner med Ambera

Ambera ønsker å inngå partnersamarbeid med bedrifter, organisasjoner og idrettslag som ønsker å være med på og gjøre en forskjell. Vi har utviklet en donasjonsordning som du som Ambera-partner kan benytte i egen organisasjon, eller donere til et godt formål. Dersom dine medlemmer velger å kjøpe en bolig i et av våre fremtidige Ambera-prosjekter, går inntil 2% av kjøpesummen tilbake til organisasjonen. 

Vil du være med på reisen sammen med oss? Ta kontakt, så tar vi en prat!

Hvorfor skal du bli partner med Ambera?

Ambera vil gi noe tilbake til samfunnet. I tillegg til vår donasjonsordning, innebærer et partnerskap med Ambera derfor flere gode fordeler. Blant annet får dine medlemmer forkjøpsrett på bolig i inn- og utland. 

Du som partner får mulighet til å tilby dine medlemmer fri tilgang til alle våre fysiske møteplasser, aktivitetssentre og idrettsanlegg i Norge og Europa. Alt fra golf, fotball og tennis til dans, håndverkskurs og matlaging! Og viktigst av alt: Du gir de muligheten til å skape nye sosiale relasjoner på tvers av generasjoner og geografi. 

Vi tar et samfunnsansvar, og setter sosialt samspill og fellesskap mellom mennesker først i alle våre boligprosjekter.  Som et resultat av dette skaper vi fysiske møteplasser som stimulerer til aktivitet, involvering og fellesskap – og som skaper en aktivt og morsomt liv! 

 

Miklagard GOlfklubb er en av våre partnere

Miklagard Golfklubb har inngått et samarbeid med Ambera, og brenner for aktivitetene vi tilbyr aktive voksne i våre boligprosjekter. De ønsket å gi sine medlemmer muligheter til å skape en livsstil som innebærer mer enn bare golf! Se videoen, og hør hva Miklagard sier om samarbeidet:

Start video

ET utvalg av våre partnere

Skal vi ta en prat?

Har du lyst til å høre mer om hvordan et samarbeid med Ambera kan se ut? Vi vil gjerne ta en prat med deg. 

Ta kontakt med vår markedsansvarlig Ina Svarød på telefon: +47 982 57 563 eller send en e-post til ina@ambera.com.