BLI MED I AMBERA

Partner i Ambera

Hvorfor bli partner med Ambera?

Vi skaper fysiske møteplasser for mennesker med sammenfallende interesser. Ved å inkludere ulike partnere i Ambera-nettverket, skaper vi et mangfold av aktiviteter man kan delta i. Slik kan medlemmene våre finne stadig nye interesser og nye møteplasser med nye mennesker, i et stort nettverk av muligheter.

På denne måten ønsker vi å tilby også dine medlemmer, ansatte eller partnere både mer aktive, mer sosiale og rett og slett mer spennende liv. Hvilken medlems- eller ansattfordel er vel bedre enn det?

Å leve et aktivt liv – hele livet

Og hvorfor ikke leve et aktivt og sosialt liv hele tiden – der du bor? Nettopp som svar på dette spørsmålet har det i forlengelsen av arbeidet vårt med de fysiske møteplassene vært helt naturlig å tenke bolig. Denne tanken har resultert i moderne bofellesskap som vi utvikler i samarbeid med dyktige utbyggere og entreprenører. I disse bofellesskapene står Amberas aktivitetssenter med en dedikert aktivitetsvert sentralt, og danner en plattform for både å delta i pågående aktiviteter og å sette i gang noe nytt sammen med andre likesinnede.

AMBERA-PARTNERE FÅR NOE TILBAKE

Når dere informerer egne kunder, medarbeidere eller medlemmer om vårt konsept med en viss frekvens gjennom året, kan dette på sikt føre til at nettopp en av disse kjøper en Ambera-bolig. I slike tilfeller donerer vi inntil 2 % av kjøpesummen tilbake til din organisasjon, som dere kan bruke til viktig arbeid. Hvorfor? Ganske enkelt fordi vi mener det er riktig å dele med sine partnere, og at det er viktig å donere til gode formål.

Så bli Ambera-partner, og gi dine folk flere fysiske møteplasser. Velkommen skal dere være!

Noen av våre partnere

Skal VI ta en prat?

Har du lyst til å høre mer om hvordan et samarbeid med Ambera kan se ut? Vi vil gjerne ta en prat med deg. 

Ta kontakt med vår markedsansvarlig
Ina Svarød på telefon: +47 982 57 563 eller send en e-post til ina@ambera.com.