BLI MED I AMBERA

Jan Olav Frestad

FOUNDER
Jan Olav Frestad

Jan Olav er entusiastisk norsk eiendomsutvikler med tjue års erfaring og med en brennende interesse for boformer som bringer mennesker sammen. Det var i forbindelse med økonomiutdannelsen ved California State University at Jan Olav kom i kontakt med konseptet “active adult community” for første gang.

Ved et besøk hos Sun City Lincoln Hills, i 1995, så han med egne øyne hvor stor innvirkning det kan ha på beboernes liv å legge til rette for aktivitet og sosial interaksjon. Siden Jan Olav returnerte til Norge har han skapt flere prosjekter som manifesterer ideen om at stedet du bor på kan forandre måten du lever på.

Med konseptuelle prosjekter som Sanderstølen, Mycube og Doyén har Jan Olav bevist at hans konseptuelle og helhetlige tilnærming til eiendomsutvikling kan hjelpe mennesker med å komme seg ut av ensomhet, og med å gjøre positive livsstilsforandringer.

Sanderstølen

Prosjektet “60 grader nord” gjorde et hotell uten gjester om til 159 rimelige selveierleiligheter med gratis tilgang til hotellets fasiliteter og tjenester. Plutselig ble det rimelig å eie på fjellet, og i dag består Sanderstølen av flere hundre nybygde hytter i tillegg til det opprinnelige hotellbygget.

Besøk Sanderstølen

Mycube

Når familier flytter lenger vekk fra besteforeldre og andre slektninger blir ofte naboen den viktigste støttespilleren for barnefamilier. Mycube hjelper den moderne familien å gjøre den hektiske hverdagen litt enklere gjennom samarbeid med andre.

Besøk Mycube

Doyén

Det å fylle femti kan være forbundet med følelser av isolering og ensomhet. Doyén er et vennlig, inkluderende og rimelig boligkonsept der fellesfasiliteter og sosiale aktiviteter er inkludert i prisen, og ingen trenger å gå dager i strekk uten å si hei til noen de kjenner.

Besøk Doyén

Se Jan Olav’s LinkedIn-profil her

“Folk vil ikke sitte hjemme for seg selv når de blir eldre, de vil gjøre noe meningsfylt med dagene sine! Når du bor i Ambera trenger du ikke å gjøre noe som helst om du ikke vil, men når du har lyst til å finne på noe så er det hundrevis av ting å velge i, hver eneste dag. Jeg har drømt om å bygge dette siden 1995, og jeg er så glad for at vi endelig er i gang.”

Jan Olav Frestad, gründer

Teamet vårt

Chief Executive Officer (CEO)