BLI MED I AMBERA

Hva skjer i Ambera?

Shape

Hva skjer i Ambera

Her er vår liste over kommende arrangementer og aktiviteter – alt fra webinarer og frokostseminarer til opplevelser som er planlagt i 2022. Listen oppdateres ved jevne mellomrom – følg med!

Vår aktivitetskalender
1. oktober

Boligmesse i GøTEBORG

01 – 02 OKTOBER 2022

Vi inviterer til boligmessen 01. – 02. oktober i Gøteborg.

Kom innom og hils på oss! Du kan møte oss hele helgen. Vi tilbyr en hyggelig prat, en liten konkurranse og svarer på alle spørsmål du måtte ha om Ambera og vårt boligprosjekt i La Duquesa.  

Gratis inngang! 

Nye kurs til høsten

Vinsmaking

DATO: DET PLANLEGGES FLERE VINSMAKINGER!

Er du en vinentusiast eller interessert nybegynner? En lokal vinprodusent fra lokalområdet til vårt første boligprosjekt, Ambera Duquesa kommer for å servere deg noen edle dråper av spansk vin! Tapas vil bli servert. 

15. september

Invitasjon til salgsinformasjonsmøte!

DATO: 15 SEPTEMBER 2022 KL 17:00

STED: STREAMES OVER MICROSOFT TEAMS

Nå nærmer det seg salgsstart for Ambera Duquesa Marina! Torsdag 15. september kl. 17.00 avholdes derfor salgsinformasjonsmøte. 

Meld deg på her: post@ambera.com

På dette møtet vil det bli gitt informasjon om hvordan salget skal foregå, og hvordan du kan bruke reservasjonen din. Har du ikke allerede har en reservasjon er det ennå ikke for sent. Skaff deg en her. I tillegg vil nettløsningen for leilighetsvalg også offisielt åpnes. Så som en av de aller første vil du altså kunne ta en grundig titt på plantegninger, bilder og priser.

Velkommen!

28. September

SALGSSTARTSMØTE  – AMBERA DUQUESA MARINA

DATO: 28 SEPTEMBER 2022 KL 17.00-20.00

STED:  GREV WEDELS PLASS 7 I OSLO OG STREAMES OVER MICROSOFT TEAMS

Velkommen til salgsstartmøte for Ambera Duquesa Marina! Møtet finner sted i Christiania Qvartalet Møtesenter, Grev Wedels plass 7 i Oslo, fra 17.00-20-00, men også på Teams for de som ikke har mulighet til å delta fysisk.

Nå vil leilighetene i Ambera Duqusa Marina tilbys for salg i den rekkefølgen reservasjonslisten angir. Når det er din tur forteller du oss hvilken leilighet du ønsker. Om førstevalget allerede er tatt, ha gjerne et andre og eventuelt tredjevalg klart.

Fortell oss gjerne om du deltar fysisk eller digitalt ved å sende mail til: post@ambera.com

Har du ikke reservert enda? Gjør det her hvis du vil være med i den første salgsrunden.

15/11, 22/11 OG 29/11

YOGA

DATO:  TIRSDAG 15. NOVEMBER, 22. NOVEMBER OG 29. NOVEMBER  KURS 1 KL. 17.00-18.15 OG KURS 2 KL 18.45-20.00

STED: RØA, SAMFUNNSHUSET VEST, TORE HALS MEJDELLS VEI 8, OSLO 

I samarbeid med Awareness Yoga kan du nå delta gratis i yogatimer. Den rutinerte yogalæreren Christina holder timer 15. november, 22. november og 29. november på Røa, Samfunnshus Vest, i Tore Hals Mejdells vei 8 i Oslo. Awareness Yoga kombinerer myk bevegelse med avslappende pusteteknikker. Yoga gjør deg både smidig og sterk og gir deg ro og reduserer stress. Slik blir du bedre kjent med kroppen din og øker tilstedeværelse og fokus.

Disse timene egner seg for alle, uansett forutsetninger.

Send e-post til post@ambera.com for å melde deg på. Si ifra om du ønsker å delta på kurs 1 eller kurs 2. Det er begrenset plass, så førstemann til mølla!

Ps. Ta gjerne med deg en venn.

30. NOVEMBER

JULEGLØGG OG LA OSS GÅ JULEN INN SAMMEN

DATO: 30. NOVEMBER 

TID: KL  17.30 – 19.45 

STED: KLINGENBERGGATA 7B 

Bli med å gå julen inn i Oslo’s gater! Det nærmer seg desembermåned, og i ekte Ambera-ånd inviterer vi inn til gratis juleavslutning sammen med oss onsdag 30. november ☃️🌟 I Klingenberggata 7B i Oslo serverer vi varm gløgg og pepperkaker klokken 17.30, etterfulgt av en spennende byvandring i Amberas nabolag, der historier ligger på rekke og rad 🕵️‍♀️

Det blir et uformelt og hyggelig treff!

Vil du, og kanskje også en venn delta? Da sender du bare en e-post til post@ambera.com 

Ta med varme klær og komfortable sko.

17. januar

Foredrag – hva aktivitet virkelig kan gjøre for helsen vår!

DATO: 17. JANUAR

STED: KLINGENBERGGATA 7B, OSLO

Verdens sterkeste kvinne var for svak til å stå oppreist. Ti år etter at hun var for svak til å stå på egne bein, løfter 156 cm lave Kirsti Løken (67) 140 kilo. Hun er blitt en misjonær for mosjon. Hør hennes fantastiske historie hos oss i Klingenberggaten.

Send e-post til post@ambera.com for å melde deg på.

Se hva som skjer

Våre kommende arrangementer

Her får du en liten oversikt over kommende arrangementer og webinarer som vil holdes i regi av Ambera Norge, Spania og Sverige i løpet av 2022. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få informasjon om nye arrangement.