BLI MED I AMBERA
Shape

Hva skjer i Ambera

Her er vår liste over kommende arrangementer og aktiviteter – alt fra webinarer og frokostseminarer til opplevelser som er planlagt i 2022. Listen oppdateres ved jevne mellomrom – følg med!

Vår aktivitetskalender
Nye kurs til høsten

Vinsmaking

DATO: DET PLANLEGGES FLERE VINSMAKINGER!

STED: KLINGENBERGGATA 7B

Er du en vinentusiast eller interessert nybegynner? En lokal vinprodusent fra lokalområdet til vårt første boligprosjekt, Ambera Duquesa kommer for å servere deg noen edle dråper av spansk vin! Tapas vil bli servert. 

Nye kurs til høsten

Spanskkurs med Mentor Norge

DATO: DET PLANLEGGES NYE SPANSKKURS 

STED:  STREAMES OVER MICROSOFT TEAMS

Dette vil være et nybegynnerkurs hver torsdag i tre uker for deg som vil ha en liten smakebit på hvordan det er å lære spansk. Fokuset vil være på dagligdagse situasjoner med en praktisk og morsom tilnærming til stoffet!

1. oktober

Boligmesse i GøTEBORG

01 – 02 OKTOBER 2022

Vi inviterer til boligmessen 01. – 02. oktober i Gøteborg.

Kom innom og hils på oss! Du kan møte oss hele helgen. Vi tilbyr en hyggelig prat, en liten konkurranse og svarer på alle spørsmål du måtte ha om Ambera og vårt boligprosjekt i La Duquesa.  

Gratis inngang! 

Se hva som skjer

Våre kommende arrangementer

Her får du en liten oversikt over kommende arrangementer og webinarer som vil holdes i regi av Ambera Norge, Spania og Sverige i løpet av 2022. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få informasjon om nye arrangement.