BLI MED I AMBERA

Falko Müller-Tyl

Chief Executive Officer (CEO)
Falko Müller-Tyl

Falko har mer enn tjue års erfaring fra eiendom, arkitektur og private equity-finans. Han har bidratt til realiseringen av mange innovative prosjekter, og er spesielt opptatt av å skape sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraftige eiendomsprosjekter med en høy grad av brukertilfredshet.

Med en doktorgrad i innovasjonsledelse fra Handelshøyskolen i Wien, Østerrike, har Falko jobbet med prosjekter over hele Europa, blant annet Menara Beach, et eksklusivt boligprosjekt i Marbella med 105 leiligheter, omfattende fellesfasiliteter og hageanlegg.

Falko er født og oppvokst i Østerrike, og da han flyttet til Norge med sin familie i 2013, jobbet han i 3 år som prosjektdirektør for et av verdens mest anerkjente arkitektfirmaer, Snøhetta. En av oppgavene hans var å sørge for godt samarbeid mellom arkitekter og byggherrer. Hans evne til å «oversette» fra en disiplin til en annen og hans «hands-on» tilnærming gjør Falko til en uvurderlig ressurs i store eiendomsprosjekter.

Falko snakker norsk, engelsk, tysk og spansk, og elsker å bygge – både bygg og selskaper.

 

Falko Müller-Tyl

Amberas helhetlige design gjør det til et enestående prosjekt som jeg er utrolig glad for å være en del av. Det sosiale konseptet er det som gjør Ambera unikt, og de fysiske miljøene gjør det sosiale mulig. Hele byen er designet for å redusere forpliktelser og skape forutsetninger for et rikt og meningsfylt liv. At vi kan tilby dette til en pris folk flest har råd til er helt eksepsjonelt.

Teamet vårt