BLI MED I AMBERA

Falko Müller-Tyl

Chief Executive Officer (CEO)
Falko Müller-Tyl

Falko har mer enn tjue års erfaring fra eiendom, arkitektur og private equity-finans. Han har bidratt til realiseringen av mange innovative prosjekter, og er spesielt opptatt av å skape sosialt, økonomisk og miljømessig bærekraftige eiendomsprosjekter med en høy grad av brukertilfredshet.

Med en doktorgrad i innovasjonsledelse fra Handelshøyskolen i Wien, Østerrike, har Falko jobbet med prosjekter over hele Europa, blant annet Menara Beach, et eksklusivt boligprosjekt i Marbella med 105 leiligheter, omfattende fellesfasiliteter og hageanlegg.

Falko er født og oppvokst i Østerrike, og da han flyttet til Norge med sin familie i 2013, jobbet han i 3 år som prosjektdirektør for et av verdens mest anerkjente arkitektfirmaer, Snøhetta. En av oppgavene hans var å sørge for godt samarbeid mellom arkitekter og byggherrer. Hans evne til å «oversette» fra en disiplin til en annen og hans «hands-on» tilnærming gjør Falko til en uvurderlig ressurs i store eiendomsprosjekter.

Falko snakker norsk, engelsk, tysk og spansk, og elsker å bygge – både bygg og selskaper.

 

Falko Müller-Tyl

Amberas helhetlige design gjør det til et enestående prosjekt som jeg er utrolig glad for å være en del av. Det sosiale konseptet er det som gjør Ambera unikt, og de fysiske miljøene gjør det sosiale mulig. Hele byen er designet for å redusere forpliktelser og skape forutsetninger for et rikt og meningsfylt liv. At vi kan tilby dette til en pris folk flest har råd til er helt eksepsjonelt.

Teamet vårt

Managing Director Spain
Country Manager Sweden
Head of Marketing