BLI MED I AMBERA

27. JULI 2021

Reisebrev: Vi har vært på besøk i Desert Springs!

Det var med stor glede at tre fullvaksinerte Ambera-teammedlemmer endelig fikk mulighet til å reise til Desert Springs i Spania. Det var en god følelse å kunne fortsette arbeidet med å forberede salgs-aktivitetene på vårt første Active Adult Community i Almeria. Og ikke minst var det gøy å gjøre det sammen med teamet fra Desert Springs, som har klart seg gjennom utfordringene i forbindelse med pandemien. Nå gleder vi oss stort til å starte salget til høsten!

Vår CEO Falko Müller-Tyl, Lifestyle Manager Tore Waagø og styremedlem Arild Karlsen tok på seg reisehatten onsdag forrige uke, og satt seg på flyet i retning Alicante Airport. Vel fremme på flyplassen i 12-tiden på formiddagen hoppet de inn i en leiebil, og kjørte direkte til Desert Springs Resort.

Sofie Anthonie Lysø

Sofie Anthonie Lysø

Content Manager i Ambera

En strålende velkomstkomité i Desert Springs

Ved ankomst til Desert Springs Resort ble de møtt av gjestfrie og imøtekommende ansatte på området, som med glede viste de rundt. Været var upåklagelig: Som Falko selv beskrev: «Nokså varmt, men ikke for varmt!». Og i Almeria kan vi ikke forvente så mye annet, her skinner jo solen tross alt 320 dager i året!

De satt fra seg koffertene sine i en av områdes villaer, og gledet seg til dagens oppdagelsesreise. Ettermiddagen ble brukt til å utforske det flotte nærområdet rundt Desert Springs. Almeria er kjent for sin fantastiske kultur, vin- og mattradisjoner, langstrakte strender og unike klima. For Falko som kjenner til området godt fra før, var det en stor glede å vise sine kollegaer den flotte regionen. Tore og Arild var mildt sagt fornøyde!

Dagen ble avsluttet med en hyggelig middag på restauranten i Desert Springs, El Torrente. Restauranten drives av en kokk som tidligere har jobbet i en Michelin-stjerne-restaurant! Det sier seg derfor selv at det ble en fantastisk matopplevelse. De fikk en degustasjonsmeny bestående av en rekke småretter og viner. Det ble en svært hyggelig kveld!

Omvisning og hygge i Desert Springs

På torsdagen var det klart for full omvisning på området: alt fra leiligheter og hus til salgs i området, til aktivitetsrom, klubbhuset, «The Crocodile Club» og fitness-anlegg. Vi klarer nesten ikke vente med å arrangere visningstur hit!

En golfopplevelse utenom det vanlige

Ettermiddagen var holdt av for en golfrunde. Det var organisert med golfbiler med navneskilt og ballpyramider var satt opp på Driving Rangen! Et skikkelig fint opplegg!

Tore og Arild er begge to store golfentusiaster og hadde gledet seg stort til sitt første slag på den flotte Par 72 mesterskapsbanen i Desert Springs. Se for en flott bane:

Falko benyttet kvelden til å spise en hyggelig middag med to av de ansatte i Desert Springs, hvor han kunne gå noe dypere inn i prinsippene bak Ambera-konseptet og livsstilen. De gleder seg stort til Ambera skal utvikle sitt boligkonsept i området!

Falko beholdt reisehatten på litt til

Han satt seg i bilen fredag og kjørte til kontoret vårt i Marbella for å utforske vårt neste boligprosjekt i La Duquesa, sammen med Ambera daglige leder i Spania, Alejandro Crespo. Det ble avholdt flere innholdsrike møter med advokat og meglere, befaring på flere prosjekter i regionen for å hente litt inspirasjon, og planlagt spennende nyheter som vil bli annonsert til høsten!

For våre tre reisende har det vært en strålende helg! Nå ser vi frem imot å kunne invitere til visningsturer. Tore som skal organisere våre visningsturer fikk masse inspirasjon i løpet av helgen!

Vi skal holde dere oppdatert – følg med oss videre!

Er du interessert i å høre med om Desert Springs-prosjektet? Se mer og meld din interesse her!