BLI MEDLEM NU
Shape

aktiviteter i Ambera

Här är våra kommande evenemang och aktiviteter under 2022 – allt från webbseminarier och mässor till upplevelser och vinprovning.

Vår aktivitetskalender

Spanskakurs med mentor norge

STARTDATUM 2. juni

STARTDATUM OCH TID: 2 JUNI KL 17:00-19:00

PLATS:  STREAMAS PÅ MICROSOFT TEAMS

Det här blir en nybörjarkurs varje torsdag i tre veckor för dig som vill ha ett litet smakprov på hur det är att lära sig spanska. Fokus på kursen kommer att handla om vardagliga situationer med ett praktiskt och roligt förhållningssätt till materialet!

KURSDATUM 2 JUNI, 9 JUNI OCH 16 JUNI

Kursen kommer att streamas från vårt kontor i Oslo av en norsk och spansktalande lärare.

Du kan redan nu anmäla dig till detta evenemang. Skicka mail med namn på deltagare till post@ambera.com 

Bostadsmässan i MALMÖ

17 - 18. SEPTEMBER

17 – 18 SEPTEMBER 2022 

Vi bjuder in till bostadsmässan den 17-18 september på i Malmö 🏡 ⛱

Kom förbi och säg hej till oss! Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa.

Bostadsmässan i GÖTEBORG

1 - 2. oktober

01 – 02 OKTOBER 2022 

Kom förbi och säg hej till oss! Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa 🏡 ⛱

Se vad som händer

Våra kommande evenemang

Här får du en liten översikt över kommande evenemang och webbseminarier som kommer att hållas i Ambera Norge, Spaniens och Sveriges regi under 2022. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan för att få information om nya evenemang.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Det händer mycket spännande i Ambera under dagen, och vi är måna om att hålla dig uppdaterad om allt som händer. Vill du veta mer om våra bostäder med gemenskap, få relevanta artiklar i din inkorg, och vara först med att veta om våra framtida bostadsprojekt hemma och utomlands? Fyll i din e-postadress så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev