BLI MEDLEM NU
Shape

aktiviteter i Ambera

Här är våra kommande evenemang och aktiviteter under 2022 – allt från webbseminarier och mässor till upplevelser och vinprovning.

Vår aktivitetskalender
15. september

Inbjudan till informationsmöte!

DATUM: 15 SEPTEMBER 2022 KL 17:00

PLATS: DIGITALT PÅ MICROSOFT TEAMS

Nu närmar sig försäljningsstarten för Ambera Duquesa Marina! Torsdagen den 15 september håller vi ett säljinformationsmöte på Microsoft Teams kl 17.00. Då skickar vi ut en möteslänk till dig i god tid innan mötet.

Anmäl dig till mötet här: post@ambera.com 

På detta möte kommer information att ges om hur försäljningen kommer att gå till, och hur du kan använda din reservation. Om du inte redan har en reservation är det fortfarande inte för sent. Skaffa en här. Dessutom kommer även online lösningen för lägenhetsval att öppnas officiellt. Så som en av de allra första kommer du att kunna ta en närmare titt på planlösningar, bilder och priser.

Välkommen!

17 - 18. SEPTEMBER

Bostadsmässan i MALMÖ

DATUM:  17-18 SEPTEMBER Kl 10:30-17:00

PLATS: MÄSSGATAN 6, MALMÖ

Vi bjuder in till bostadsmässan den 17-18 september på i Malmö 🏡 ⛱

Kom förbi och säg hej till oss! Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa.

28. September

SÄLJSTART MÖTE  – AMBERA DUQUESA MARINA

DATUM: 28 SEPTEMBER 2022 KL 17:00-20:00

PLATS: GREV WEDELS PLASS 7 I OSLO OG DIGITALT PÅ MICROSOFT TEAMS

Välkommen till säljstartsmötet för Ambera Duquesa Marina! Mötet äger rum i Christiania Qvartalet Møtesenter, Grev Wedels plass 7 i Oslo, kl 17:00-20:00, men även på Teams för de som inte har möjlighet att delta fysiskt.

Nu kommer lägenheterna i första försäljningsskede av Ambera Duquesa Marina att läggas ut till försäljning och det är reservationslistan som avgör ordningen. När det är din tur berättar du helt enkelt vilken lägenhet du önskar. Vänligen ha flera alternativ redo, ifall förstahandsvalet redan har tagits

Berätta för oss hur du deltar genom att skicka ett e-postmeddelande till: post@ambera.com

Har du inte reserverat? Gör det här om du önskar att vara med i första försäljningsskedet.

1 - 2. oktober

Bostadsmässan i GÖTEBORG

DATUM: 01 – 02 OKTOBER 2022  KL 10:30-17:00

PLATS: MASKINGATAN 11, GÖTEBORG

Kom förbi och säg hej till oss på bostadsmässan i Göteborg! 

Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa 🏡 ⛱

15-16.OKTOBER

Bostadsmässa i Stockholm

DATUM: 15 – 16 OKTOBER 2022 KL 10:30-17:00 

PLATS: MÄSSVÄGEN 1, ÄLVSJÖ STOCKHOLM

Kom förbi och säg hej till oss på bostadsmässan i Stockholm 🏡 ⛱

Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa.

8. DECEMBER

GLÖGGMINGEL

DATUM: 8 DECEMBER 2022 KL 17:00-19:00 

PLATS: HUMLEGÅRDSGATAN 5,  STOCKHOLM

Kom och fira in julen med glöggmingel hos oss!  Vi bjuder på glögg, skinksmörgås och mingel. 

Bostadsmässa i Stockholm

15-16.OKTOBER

15 – 16 OKTOBER 2022 

Tid: Kl 10:30-17:00

Kom förbi och säg hej till oss på bostadsmässan i Stockholm 🏡 ⛱

Du kan träffa oss hela helgen. Vi bjuder på en trevlig pratstund, en liten tävling och svarar på alla frågor du kan ha om Ambera och vårt bostadsprojekt i La Duquesa.

Plats: Mässvägen 1, Älvsjö Stockholm

Se vad som händer

Våra kommande evenemang

Här får du en liten översikt över kommande evenemang och webbseminarier som kommer att hållas i Ambera Norge, Spaniens och Sveriges regi under 2022. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan för att få information om nya evenemang.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Det händer mycket spännande i Ambera under dagen, och vi är måna om att hålla dig uppdaterad om allt som händer. Vill du veta mer om våra bostäder med gemenskap, få relevanta artiklar i din inkorg, och vara först med att veta om våra framtida bostadsprojekt hemma och utomlands? Fyll i din e-postadress så ser vi till att hålla dig uppdaterad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev