BLI MEDLEM NU

Partner i Ambera

Bli partner med Ambera

Ambera önskar samarbeta med företag, organisationer och föreningar som vill vara med och göra skillnad. Vi har tagit fram ett donationsupplägg som du som Ambera-partner kan använda i din egen organisation, eller skänka till ett gott ändamål. Upplägget är enkelt: om någon eller några av dina medlemmar väljer att köpa bostad i något av våra framtida Ambera-projekt går upp till 2% av köpeskillingen tillbaka till organisationens utvalda ändamål.

Vill du följa med på resan med oss? Hör av dig så pratas vi vid!

Varför ska du bli partner med Ambera?

Ambera vill ge något tillbaka till samhället. Utöver vårt donationsupplägg innebär därför ett samarbete med Ambera flera riktigt bra fördelar. Dina medlemmar får bland annat förköpsrätt på bostad på alla Amberas projekt.

Som partner får du också möjlighet att erbjuda dina medlemmar fri tillgång till alla våra fysiska mötesplatser, aktivitetscenter och idrottsanläggningar i hela Europa. Allt från golf, fotboll och tennis till dans, hantverkskurser och matlagning! Och viktigast av allt: Du ger dem möjlighet att skapa nya sociala relationer över generationer och landsgränser.

Ambera tar ett socialt ansvar och sätter social interaktion och gemenskap mellan människor främst i alla våra bostadsprojekt. Som ett resultat skapar vi fysiska mötesplatser som stimulerar till aktivitet, engagemang och gemenskap – och som skapar ett aktivt och roligt liv!

 

ET utvalg av våre partnere

Ska vi talas vid?

Vill du höra mer om hur ett samarbete med Ambera kan se ut? Då vill vi gärna att du hör av dig.

Ta kontakt med vår marknadsansvarig Ina Svarød på telefon: +47 982 57 563 eller skicka ett mejl till ina@ambera.com.