BLI MEDLEM NU

Aktiviteter i Ambera

Aktiviteter i Ambera

Vi planerar att bygga flera Ambera-projekt i Europa under de kommande åren. De här bostadsområdena kommer att variera i storlek och placering, men det som alltid är gemensamt är den höga kvaliteten på våra anläggningar och gemensamhetsytor.

Som bostadsägare i ett Ambera-projekt har du tillgång till ett stort aktivitetscenter och flera anläggningar på området. Det här är hjärtat i bostadsformen Ambera, och det mesta ingår i en månatlig gemensamhetsavgift. Du kommer också ha tillgång till organiserade klubbar och intressegrupper, som kan vara allt från tennisklubben, dansträningen, olika hobbies och språkkurser.

Håll dig aktiv och gör det du älskar

I Amberas bogememskap spelar det ingen roll om du älskar konst, natur eller föredrar goda smaker; varje dag ger dig möjligheten att utforska både nuvarande och nya hobbies och intressen. Ambera-konceptet baseras på att vi bygger starka och varma bogemenskaper genom att hjälpa våra bostadsägare att organisera klubbar och aktiviteter utifrån sina egna intressen och färdigheter.

Vare sig du är en jazzpianist som organiserar ett band eller en författaraspirant som vill diskutera dramaturgi, så gör Ambera det lätt att följa upp dina intressen och möta andra likasinnade och få nya vänner, Idrottsturneringar, bokklubbar och språkkurser är inte bara kul och lärorikt, det är också ett fantastiskt sätt att möta nya vänner på. Kanske träffar du någon en gång i veckan för att spela tennis, eller kanske det är början på en livslång vänskap? En sak är säker, genom att delta i aktiviteter som du är intresserad av så kommer du automatiskt möta någon som har samma intressen som dig. Tillgång till alla gemensamhetsanläggningar och aktiviteter ingår i ditt medlemskap i Ambera, något som gör att du inte behöver tänka på ekonomin för att utforska möjligheter, passioner och nya intressen.

Om det här låter som att det är lite arbetsamt, så oroa dig inte! Allt är helt valfritt. Vårt uppdrag är att skapa valmöjligheter så att det alltid finns något intressant som du kan välja att vara en del av – om du vill. Hur du tillbringar dina dagar är såklart fullständigt upp till dig och de dina. 

Vilka slags grupper och aktiviteter hittar jag i Ambera?

De flesta aktiviteterna styrs av våra aktivitetsvärdar och de boende bidrar. Våra anställda är väldigt hjälpsamma, så allt är möjligt! Här är några utvalda aktiviteter som vi vet att många av er kommer sätta värde på:

 • Yoga
 • Golf
 • Hantverkskurs och oljemålning
 • Träning
 • Språkkurs
 • Danslektioner
 • Terrängcykling
 • Körövning
 • Pokerklubb
 • Tennisturnering
 • Vinprovning

Det här är ett litet urval av de förslag vi har, och om din drömaktivitet inte står med på listan så hjälper vi dig att sätta upp den och få igång den när du blir en del av en bogemenskap hos Ambera.

friheten att välja

Är ett liv i Ambera väldigt upptaget? Får jag tid för mig själv? Ja! Det är ingen som tvingar dig att delta i något du inte vill ägna dig åt. Det kommer däremot alltid finnas något intressant att välja att vara en del av – om du känner för det där och då.

Lyx som du har råd med

Ambera är inte ett exklusivt erbjudande för de rika, utan en gemenskap där glädjen i att dela skapar nya möjligheter för våra bostadsägare, och där du har råd att upprätthålla en komfortabel och innehållsrik livsstil.