BLI MEDLEM NU

Lyx du har råd med

Lyx du har råd med

Vilka projekt skulle du sjösätta om allt du behövde för att komma igång fanns rätt utanför dörren? Vilka nya färdigheter hade du lärt dig om du inte behövde tänka på pengar? Hur hade dessa nya möjligheter påverkat hur du levde? I Ambera får du chansen att ta reda på det.

Ambera är inget exklusivt projekt för de välbemedlade. Ambera är koncept där gemenskap och eldsjälsmentalitet skapar nya möjligheter för våra bostadsägare och där fler har råd att njut av en bekväm livsstil.

Här kan du tryggt överlåta energikrävande förpliktelser till yrkesfolk och fylla dagarna med spännande innehåll utan att behöva oroa dig för ekonomin. 

Som medlem betalar du en låg fast avgift varje månad. I den ingår hela det grundläggande utbudet av tjänster och upplevelser; grupper, aktiviteter, trädgårds- och utvändig fastighetsskötsel till exempel. Det betyder att du får tid och ro att slappna av och göra det du trivs med.

Njut av gemenskapens breda aktivitetsutbud, från språkkurser och körövning till cykelutflykter och volleybollturneringar. Allt är inom gångavstånd, och allt ingår i medlemskapet,.

Kolla gemenskapens mobilapp för att hitta en aktivitet som passar dig, eller prata med vår gemenskapsvärd för att starta något eget. Gör så mycket eller lite du vill, helt utan oväntade kostnader. 

Som en bostadsägare i Ambera har du full tillgång till Aktivitetscentret. Här finns välutrustade slöjd- och hantverkssalar, arbetsstationer, konsertlokaler, träningsrum och mycket mer. Här är du alltid välkommen och kan känna dig precis som hemma. 

När du känner dig äventyrslysten kan du antingen hänga med på en organiserad bussutflykt, låna en elcykel eller hyra en bil från gemenskapens bilservice och utforska på egen hand. 

Vår starka tro på gemenskap och den enkla principen att man kan åstadkomma mer som grupp än man kan som enskilda individer, gör att vi kan erbjuda lyxiga bostäder och tjänster utan att det behöver kosta skjortan. 

The Americans say it best: “Live like a millionaire – on a retirement budget!”