RESERVER
Credit: Getty Images

Bli med i vårt sosiale og inkluderende fellesskap der du treffer nye mennesker gjennom å gjøre det du liker og drømmer om!

Amberas aktivitetsverter

Våre aktivitetsverter

Ambera tilbyr så mange forskjellige aktiviteter og det å organisere alt dette er mer enn en  heltidsjobb. Det er der aktivitetsvertene kommer inn. De har som ansvar å hjelpe til med å planlegge alle Ambera sine aktiviteter som skjer både i og utenfor våre Ambera-samfunn. 

Hvem er de? 
Våre aktivitetsverter er positive, dyktige og imøtekommende. De er hjertet i Ambera og sørger for at det aldri mangler på ting å gjøre. En Ambera aktivitetsleder oppretter kalendere over alle arrangementer og hjelper alle som bor der med å organisere og planlegge alt det som skjer i et Ambera fellesskap. Du kan velge hva du vil være med på. 

Hva gjør en aktivitetsvert?

I et Ambera-samfunn er det viktig at alle har en stemme. Derfor tar aktivitetsvertene seg tid til å høre på og få verdifulle innspill til nye ideer til aktiviteter fra innbyggerne. Alt fra dagsturer og reisemuligheter til dans og sosiale aktiviteter. Ofte jobber aktivitetsvertene tett opp mot lokalsamfunnet for å skape et nettverk av lokale ressurser for å møte alles behov.

Din aktivitetsvert vil være der fra din første dag. De vil hjelpe deg med å finne aktiviteter, klubber og utflukter som passer for deg og det du er opptatt av. Det er bare å spørre, så sørger de for at du finner det du leter etter i Ambera fellesskapet.

Sjekk ut våre livsstilaktiviteter og klubber

Huseiere i Ambera har fri tilgang på en mengde fellesfasiliteter som blant annet musikkrom, treningssenter, tennisbane, golfbane og lokaler med arbeidsstasjoner. Alt dette er inkludert i den månedlige avgiften og ligger i umiddelbar nærhet.