BLI MED I AMBERA

Våre partnere

Våre partnere
- og ambassadører

Nedenfor kan du se oversikten over alle våre partnere- og ambassadører.

Er du medlem eller følger hos en av våre partnere og ambassadører? Da har du mulighet til å bli med i Ambera kostnadsfritt. Ta kontakt med oss på post@ambera.com, så skal vi hjelpe deg!

våre samarbeidspartnere

Redd Barna er en norsk hjelpeorganisasjon som arbeider for barns rettigheter, både langsiktig og ved behov for nødhjelp. Den er tilknyttet Save the Children, som ble grunnlagt i 1919 av Eglantyne Jebb og hennes søster Dorothy Buxton i Storbritannia etter den første verdenskrig.

Norwegian Reward er Norwegian Air Shuttles bonusprogram. Programmet ble startet i 2007 og hadde 10 millioner medlemmer i 2019. Ved å reise med Norwegian eller benytte seg av tjenester fra selskapets partnere kan man opparbeide seg bonuspoeng som kan brukes til å betale flybilletter eller tilknyttede produkter.

Aller Travel er spesialister på aktive- og temabaserte opplevelsesreiser. Deres reisekonsulenter og guider er eksperter innen sine fagområder. Vårt mål er at våre reisende skal komme hjem med gode historier og opplevelser. 

OSM Aviation tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester for hele luftfartsindustrien. Våre kunder spenner fra nye og ekspanderende flyselskaper til veletablerte gamle transportører.

Norges bryteforbund ble stiftet i 1913 og er et fleridrettsforbund som organiserer brytegrenene; gresk-romersk, fristil, sandbryting, håndbak og sumobryting. Hovedtyngden av medlemmene i den organiserte brytesporten er barn og ungdom, men NBF organiserer alle nivåer fra bryteskoler til seniorlandslag på høyt internasjonalt nivå. 

Formålet med Golden Child er å skape oppmerksomhet rundt barnekreft, og å samle inn midler som fordeles til barnekreftforskning og veldferdstiltak for kreftrammede barn. 

 

Norges Seilforbund er særforbundet for seiling i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. De første seilforeningene i Norge ble stiftet på 1860-tallet. Kongelig Norsk Seilforening fungerte som landsforbund inntil Norges Seilforbund ble stiftet.

Bransjetreff.no er et jevnlig nettverks arrangement for bedrifter med tilknytning til energinæringen på Vestlandet. Siden oppstart i mai 2015, har arrangementet utviklet seg til å bli en sentral møteplass for oljenæringen!

Siden 2000 har Aviation Professionals Club (APC) vært den ledende livsstilsklubben for piloter. APC ble etablert av piloter for piloter, og supplerer livsstilen til våre medlemmer ved å tilby et bredt spekter av fordeler, i tillegg til å organisere sosiale, sportslige og fritidsmuligheter for våre medlemmer i De forente arabiske emirater, samt down-route rundt om i verden.

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. De jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen.

Fredrikstad Fotballklubb er en fotballklubb fra Fredrikstad i Viken. Klubben spiller i OBOS-ligaen. FFK er en av Norges største fotballklubber, tross spill på nivå to. 

Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) er Norges største interesseorganisasjon for militært personell som har deltatt i internasjonale operasjoner – og deres pårørende.

Forsvarets Seniorforbund er en interesseorganisasjon for seniorer med relasjon til det norske forsvaret, Forsvarsdepartementet og underliggende etater.

Befalets Fellesorganisasjon (BFO) er en norsk fagforening som ble etablert i 1957. Det er den største og eldste av de fem fagforeningene for militære tjenestemenn og befalselever i Forsvaret som eksisterer per 2020.

Norske Reserveoffiserers Forbund  er en politisk uavhengig organisasjon. Den ble stiftet i 1896 under navnet Vernepligtige Officerers Forening. I 1975 skiftet forbundet til dagens navn. Kong Harald V er foreningens høye beskytter. Det er 57 lokale avdelinger og 7000 medlemmer.

Advokatfellesskapet Lovende tilbyr høyt kvalifisert juridisk bistand til privatpersoner, bedrifter, organisasjoner og foreninger innenfor en rekke rettsområder. Kontorer i Oslo sentrum, Hamar, Lillehammer og Bergen. De jobber alltid for å finne gode løsninger sammen med sine klienter. Les mer på deres websider her. 

Zuccarellostiftelsen er et initativ fra Mats Zuccarello som hjelper barn og unge inn i idretten og til fysisk aktivitet gjennom å bringe gjennomføringskraft til utvalgte prosjekter, støtte opp om lokale ildsjeler og samarbeide med idretten så flere kan komme med.

Norges Automobil-Forbund er en norsk medlemsorganisasjon som arbeider innenfor samferdsel, hovedsakelig innenfor temaer som trafikksikkerhet, miljøpåvirkninger av transport, fremkommelighet, behov for bedre veier og infrastruktur, avgifter og kollektivtrafikk.

Skipperi har en visjon om at våre hav og innsjøer skal være til glede for alle medlemmer av samfunnet. De gjør jobber i hvert fall iherdig med å gjøre båtlivet enklere, mer bekymringsfritt og tilgjengelig for stadig flere.

Norsk Revmatikerforbund. Sammen skal vi skape felles møteplasser, skape aktiviteter og lage et herlig nettverk av mennesker. 

norske golfklubber

Miklagard Golf er en golfklubb på Kløfta, Ullensaker som åpnet i Juni 2001. Klubben har en 18-hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått flere utmerkelser for kvalitet og design, tegnet av Robert Trent Jones jr. 

Kongsvingers Golfklubb rår over ett av Norges flotteste golfanlegg, designet av svenske Peter Nordwall. Banen er en mesterskapsbane som er kritikerrost og som får de aller beste anbefalinger fra alle besøkende.

Aas Gaard Golfpark ligger i Hakadal i Nittedal kommune. Banen er en del av den ærverdige storgården Aas, og grenser opp mot Romeriksåsene. Banen har en optimal beliggenhet i dalen, med meget gode solforhold og vakre skogkledde åser som bakteppe.

Drøbak Golfklubb ble stiftet 31. oktober 1988 og vår 18 hulls parkbane åpnet i juni 1992. De har nesten 2.000 medlemmer og mellom 6.000 til 8.000 besøkende hvert år, og det gjennomføres mellom 35.000 og 45.000 runder golf hver sesong. Drøbak golfklubb og golfbane er og har vært blant Norges topp tre mest besøkte i over ti år.

våre ambassadører

Henrik Lundqvist

Mats zuccarello

henrik bjørnstad

Bjarte Myrhol

Jan Thomas og Ambera
Foto: Thomas Quale

Jan Thomas

Sander Sagosen