RESERVER

Bli med i vårt sosiale og inkluderende fellesskap der du treffer nye mennesker gjennom å gjøre det du liker og drømmer om!

Choose Your Future

Ambera livsstilen

- en meningsfull tilværelse på tvers av generasjoner

Ønsker du å å gjøre mer av det du trives med og drømmer om å bruke tide din på? Ønsker du å møte mennesker med felles interesser? Hvis svaret er ja, da er Ambera livsstilen og valget for deg. Ambera er mer en et hjem, det er en livsstil og en boform der du vil høre til.

Vi ønsker å utfordre måten barnefamilier og godt voksne bor på i dag. Ambera er boliger med fellesskap, hvor rimelige boliger, fantastiske fellesfasiliteter, samhold og muligheten til å skape et aktivt og sosialt liv møter deg 365 dager i året. Om du vil. Ditt hjem er ditt hjem, og du velger selv hvor mye fellesskap du ønsker.

Hva kan jeg forvente av et liv i Ambera?

1. Ditt hjem er din eiendom

Ditt hus, leilighet eller villa er din, akkurat som andre privateide eiendommer. Selv om vi tror på verdien av å dele opplevelser med andre mennesker, er ikke Ambera et andelsprosjekt. Boligene er av høy kvalitet, men til en rimelig pris.

2. En aktiv, sosial  og helsebringende livsstil

Våre boligprosjekt tilbyr en mengde muligheter der du kan være sosial og aktiv og oppleve nye interesser og ferdigheter sammen med likesinnede. Ambera tilrettelegger fellesfasiliteter som forenkler livet for barnefamilier og som gir en meningsfull hverdag for godt voksne.

 

3. Fritids- og felleskapsområder

Huseiere i Ambera har fri tilgang på en mengde fellesfasiliteter. Felles lokaler, treningsrom og fritidsområder.  Aktivitetene vil variere ut i fra hvilket Ambera prosjekt man er interessert i. Felles for alle er i alle fall arrangerte aktiviteter, og aktiviteter initiert av beboere.  Alt dette er inkludert i den månedlige avgiften og ligger i umiddelbar nærhet.

4. En fast avgift dekker alt av tilbud

Den månedlige felleskapavgiftene
dekker alle felleslokaler, aktivitetsverter og aktiviteter som, i tillegg til vedlikehold av fasiliteter, parker og generell ekstern vedlikehold av eiendommen.

5. Hjelpsomme og kunnskapsrike ansatte og personale på området

Vårt personale og våre aktivitetsledere på området hjelper deg til å organisere og planlegger turer, arrangementer, 
og til og med finne en din idelle spansklærer eller personlige trener. En app har vi utviklet til alle Ambera beboere, så man kan se hva dagen vil bringe av aktiviteter.

6. Trygt og sikkert fra A til Å.

Vår partner DLA Piper er verdens største advokatfirma, og har kontorer både i Spania og i ditt hjemland. De vil rådgi og hjelpe deg med alt av juridiske spørsmål og prosedyrer som involverer kjøp og rettigheter til ditt fremtidige hjem. Vårt sikkerhetsteam holde deg trygg 24 timer i døgnet og vårt personale vil hjelpe deg til å kontakte diverse helsetjenester om du trenger det.

Se selv hvordan det fungerer

Ambera er norskeid, designet av nordmenn og skal bygges for Nordmenn og Europeere, men inspirert av suksesshistoriene fra USA. På andre siden av Atlanteren har lignende konsepter eksistert helt siden 1960-tallet. Vi dro dit, ta en titt du også!

Start video

Hva gjør Ambera unikt

Ofte stilte spørsmål og svar

Ambera er et oppfunnet ord. Ordet beskriver den nye typen bofelleskap vi skaper i våre nåværende og fremtidige eiendomsprosjekt. “Ambera” er et internasjonalt navn og stammer fra det engelske ordet “amber” – en varm gullfarge som ofte brukes i smykkedesign og som noen mener ha en helbredende effekt. Dette synes vi reflekterer Ambera sin visjon. 

Det er to hovedprinsipper som er viktige her: Skala og fellesskapsdrevne grupper og aktiviteter.

Ved å bygge store samfunn kan vi dele kostnadene for drift, delte fasiliteter og aktiviteter og andre driftsutgifter mellom mange hjem. Dette gjør det å bo i Ambera mye billigere per person enn om vi skulle bygge mindre samfunn. Vi har besøkt over 100 slike samfunn i Amerika, hvor dette prinsippet fungerer ekstremt bra, og fellesskapsmedlemmene elsker livsstilen de har råd til i slike omgivelser.

For å skape et aktivt og sosialt fellesskap, skal vi ansette det vi kaller en ‘Aktivtetsleder’/’Lifestyle Director’. Denne personen vil jobbe med å gjøre det morsomt og enkelt for samfunnets medlemmer å bli med i felleskapet, opprette klubber og forskjellige aktiviteter. Vi vil bidra til å legge til rette for aktivitetene, men medlemmene våre vil ha mest kontroll over hvordan de drives. En pensjonert journalist kan for eksempel starte et skrivekurs, en pianolærer kan bestemme seg for å lede et kor eller en hobbysnekker kan undervise i et snekring også videre. Ved å gjøre det enkelt å komme i gang, vil vi skape en oppmuntrende kultur der å bidra med dine ferdigheter og talenter gjør livet morsommere for alle.

Ambera bygger hjem der folk bor i lengre perioder, fordi innbyggere og  besøkende ikke lager et samfunn. Vi mener at man må bo der er nødvendig for å etablere et aktivt og sosialt fellesskap. Vanlige fritidsboliger brukes eller leies vanligvis bare noen få dager eller uker gjennom året, og de fleste eiere / besøkende er ikke interessert i å bli kjent med naboene eller engasjere seg i samfunnet under oppholdet. Denne typen samfunn forvandles til “spøkelsesbyer” i lavsesongen – og vi tror det er nok av dem allerede.

Amberas konsept og design vil gjenspeile det faktumet at de er langtidsboliger. Vanligvis har feriehus så mange senger og soverom som mulig og liten (hvis noe) lagringsplass, samt små stueområder.

Amberas hjem er beregnet for bruk året rundt, med mange lagringsalternativer, romslige oppholdsrom og funksjonelle rom som vil være nyttige for lengre opphold. Hjemmene våre vil være steder vi ønsker å bo.

Som en eier

Du får ditt eget privateide hus eller leilighet. Det er ditt (selveier) og kan selges, arves, finansieres og brukes etter eget skjønn. Vilkår for utleie, fellesskapsregler osv. vil bli publisert i forbindelse med salgsstart. 

Gjennom Amberas lave månedlige felleskostnader, får du gratis tilgang til bruk av alle fellesarealer: Først og fremst et aktivitetssentert, som også har flere rom er viet til forskjellige aktiviteter.

Den lave månedlige felleskostnaden dekker eksternt vedlikehold av alle eiendommer for å opprettholde den høye standarden på Ambera-eiendommene. Vedlikehold av all felles infrastruktur og hagearbeid på alle fellesarealer er også inkludert.

Fordelene ved å eie i Ambera Desert Springs er beskrevet her

Som en medlem av Ambera livsstilen (ikke eier av bolig)

Du får tilgang til alle våre kommende europeiske prosjekter.

Du blir en del av et aktivt og sosialt fellesskap.

En aktivitetsleder er ansvarlig for å organisere aktiviteter og reservere fasiliteter du har lyst til å delta på. 

Ambera-teamet vil formidle alle de forskjellige fordelsprogrammene med relevante tjenesteleverandører som flyselskaper, helsetjenester, forsikringsselskaper, carpooltjenester osv. til gjensidig fordel for vårt Ambera samfunn. 

Fordeler ved Ambera Desert Springs prosjektet

En redusert avgift for bruk av idrettsanlegg: Golf på Desert Springs PGA-bane, paddle tennis, tennis og treningsrom.

Bassenger er tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Tilgang til klubbhuset. Desert Springs-restauranter er åpne for alle Ambera-medlemmer.

Gjennom Amberas lave månedlige felleskostnader får du gratis tilgang til og bruk av alle fellesarealer – først og fremst et aktivitetssenter på mer ennn 1000 kvm, der flere rom er viet til aktiviteter som:

  • Allround-rom for workshops, spill, maling, yoga osv. – eller hva enn du ønsker å gjøre.

  • Fellesrom for mingling – eller bare et sted du kan møte vennene dine

  • Community Kitchen hvor du kan invitere venner til en gourmetmiddag eller matlagingskurs

  • Musikkrom for dans, teatergrupper eller et sted å se på film sammen.

  • Kafé

Målet vårt er å gjøre Ambera rimelig for så mange mennesker som mulig, ikke bare de rikeste. Prisen for å kjøpe et hjem og bo i et Ambera-samfunn vil avhenge av tomtene vi kjøper, og hvor store hvert prosjekt ender opp med å bli. Steder nær sjøen er dyrere enn tomter i innlandet, og jo flere boliger hvor vi kan dele på kostnadene for fasilitetene mellom oss, jo billigere blir det per husstand.

Ambera i Desert Springs som vårt første prosjekt ligger nær sjøen, fordi mange av våre tilhengere og fremtidige innbyggere har fortalt oss at dette er viktig for dem. Som sådan, kan prisnivået på vårt første prosjekt være litt høyere enn noen av våre fremtidige prosjekter. Konkrete priser på dette prosjektet vil være tilgjengelige våren 2021.