Aktiviteter i Ambera

Aktiviteter i Ambera

Vi planlegger å bygge flere Ambera-prosjekter i Europa i årene som kommer. Disse bofellesskapene vil variere i størrelse og lokasjon, men det som alltid vil være felles er høy kvalitet på våre fasiliteter og fellesområder.

Som boligeier i et Ambera prosjekt har du tilgang til et stort aktivitetssenter og flere fasilitetene på området. Dette er hjertet i Ambera boformen og det meste er inkludert i en månedlig fellesavgift. Du vil også ha tilgang til organiserte klubber og interessegrupper som kan være alt fra tennisklubben, dansetreningen, ulike hobbyer og språkkurs.

Hold deg aktiv og gjør det du elsker

I Ambera sine bofellesskap spiller det ingen rolle om du elsker kunst, natur eller foretrekker gode smaker. Hver dag gir deg muligheten til å utforske nye hobbyer og interesser. Ambera-konseptet er basert på at vi bygger sterke og varme bofellesskap ved å hjelpe våre boligeiere til å organisere klubber og aktiviteter basert på sine egne interesser og ferdigheter.

Uansett om du er en jazzpianist som ser etter et band, eller en forfatterspire som ønsker å diskutere dramaturgi, gjør Ambera det lett å forfølge dine interesser og møte andre likesinnede og få nye venner.

Idrettsturneringer, bokklubber og språkkurs er ikke bare gøy og lærerikt, det er også en fantastisk måte å møte nye venner på. Kanskje treffer du noen én gang i uken for å spille tennis, eller kanskje det er begynnelsen på et livslangt vennskap? En ting er sikkert, ved å delta på aktiviteter du er interessert i vil du automatisk møte noen som har de samme interessene som deg.

Tilgang til de fleste fellesfasiliteter og aktiviteter er inkludert i ditt medlemskap i Ambera, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på økonomi for å utforske muligheter, lidenskaper og nye interesser.

Om dette høres litt slitsomt og voldsomt ut – ikke være bekymret! Det er helt valgfritt. Vår oppgave er å skape valgmuligheter slik at det alltid vil være noe interessant du kan velge å være en del av – om du vil. Hvordan du tilbringer dine dager er fullstendig opp til deg og dine.

Hvilke type grupper og aktiviteteter finnes?

De fleste aktivitetene er styrt av våre aktivitetsverter og beboerne bidrar. Våre ansatte er svært hjelpsomme, så alt er mulig! Her en noen utvalgte aktiviteter som vi vet at mange av dere vil sette pris på:

 1. Yoga
 2. Golf
 3. Håndverkskurs og oljemaling
 4. Treningskurs
 5. Spanskkurs 
 6. Dansetimer 
 7. Terrengsykling
 8. Korøving
 9. Pokerklubb
 10. Tennisturnering
 11. Vinsmaking

 

Dette er et lite utvalg av forslag vi har og om din drømmeaktivitet ikke er på denne listen, så hjelper vi deg sette den opp og få den i gang når du blir en del av et Ambera bofellesskap.

Friheten til å velge

Er et liv i Ambera veldig travelt? Får jeg tid for meg selv? Ja! Det er ingen som tvinger deg til å delta på noe du ikke ønsker å gjøre. Det vil derimot alltid være noe interessant du kan velge å være en del av – om du føler for det der og da.

Luksus du har råd til

Ambera er ikke et eksklusivt tilbud for de rike, men et fellesskap hvor gleden ved å dele skaper nye muligheter for våre boligeiere, og der du har råd til å opprettholde en komfortabel og innholdsrik livsstil.