BLI MEDLEM NU

Hälsa och säkerhet

Hälsa och säkerhet

Håll dig i form genom att göra det du gillar!

Vi vet alla hur viktigt det är att röra på kroppen men att försöka nå de där 10.000 stegen varje dag kan kännas som ett heltidsjobb ibland. Föreställ dig att du hade tiotals aktiviteter att välja mellan rätt utanför dörren och likasinnade att uppleva dem med. I Ambera kommer du vara alldeles för upptagen med att ha kul för att räkna steg.

Vetenskapen är tydlig: social och fysisk aktivitet gör oss lyckligare. Som bostadsägare i Ambera har du tid och möjlighet att njuta av båda. 

Våra omfattande sport- och trivsellokaler är öppna varje dag och ingår i ditt medlemskap. Genom att vara med på de aktiviteter du tycker är spännande håller du dig i form samtidigt som du har roligt och träffar folk med gemensamma intressen. Här är det lätt att lära känna människor utan att gå runt och leta efter vänner. 

Med bra mataffärer och restauranger inom gångavstånd är det lätt att äta god och näringsrik mat varje dag. 

Om du skulle behöva medicinsk hjälp kan vi hjälpa dig att hitta vården du behöver. Klicka här för mer information om sjukhus och vårdcentraler i området.

Vi är en öppen och inkluderande gemenskap som tar säkerhet på allvar. Vetskapen om att vi är omgivna av människor vi känner och att säkerhetsteamet finns där om det skulle vara något gör att vi alltid kan känna oss trygga.

Vårt mål är att Ambera ska vara den perfekta miljön att leva ett intressant och spännande liv och då är det en förutsättning att man känner sig frisk och trygg.