BLI MED I AMBERA

Helse og sikkerhet

Helse og sikkerhet

Hold deg aktiv ved å gjøre det du elsker! 

Alle vet at det å holde seg i aktiv er viktig! Men det betyr ikke at de anbefalte 10 000 skrittene ikke kan føles som en kjedelig og umulig oppgave. Forestill deg et liv, og en hverdag, der du har tilgang på flere titalls aktivitet som faktisk er gøy –  rett utenfor døren din, og sammen med likesinnede og gode venner! I Ambera er det så mange muligheter at du glemmer å telle 10 000 skritt. 

All forskning sier det sammen: Et sosialt og aktivt liv gjør oss lykkelige. Som huseier i Ambera vil du få muligheten til å oppfylle begge!  

Våre moderne sports- og fritidslokaler er åpne hver dag og inngår automatisk i ditt medlemskap. Flotte fasiliteter og fellesaktiviteter er alltid åpne, og aldri mer enn et steinkast unna. 

Ved å delta på aktiviteter du elsker, og som gjør deg glad, møter du likesinnede uten å måtte gå rundt og lete etter venner. 

Velorganiserte butikker og flotte restauranter gjør at du aldri vil ha problemer med å finne smaksrik, fersk og næringsrik mat – uansett om du foretrekker matlaging hjemme eller å bli servert av en hyggelig servitør.  

Om du skulle trenge medisinsk hjelp vil våre ansatte hjelpe deg å finne den behandligen du trenger. Klikk her for mer informasjon om sykehus og helsesentre i området. 

Vi tar sikkerhet på alvor og har et sikkerthets-team på vakt 24 timer i døgnet. For at du skal føle deg helt trygg i nabolaget, er de kun et tastetrykk unna og alltid tilgjengelige! 

Vårt mål er at Ambera skal være det perfekte stedet for å oppfylle sine drømmer. En viktig forutsetning for dette er at du skal føle deg trygg, og ha muligheten til å holde deg frisk og rask på egne premisser.