BLI MED I AMBERA

Luksus du har råd til

Luksus du har råd til

Hvilke nye prosjekter ville du startet om alt du trengte og behøvde fantes rett utenfor dørstokken din? Hvilke nye ferdigheter ville du øvd på om penger ikke var en faktor? Og hvordan ville disse mulighetene endre måten du lever livet ditt på?

Ingen liker å bli tvunget til å sosialisere seg og ingen liker å føle seg utenfor. Ved å sørge for et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser, og ved å gjøre dem lett tilgjengelige, åpner vi opp for et liv hvor både alenetid og sosialisering blir aktive valg for alle i bofellesskapet. 

Om sykling er det du liker best, så meld deg inn i sykkelklubben eller nyt en solo-tur i vakre naturomgivelser. Ønsker du å lære deg gamle eller uoppdagete ferdigheter hver uke? Meld deg inn i vår historieklubb, på språkkurs eller i en kreativ skrivegruppe. 

Kanskje du ønsker å bidra til felleskapet ved å dele din erfaring og kunnskap? Start en bokklubb, et keramikkurs eller en dansegruppe. Vi vil hjelpe deg til å organisere, organisere gruppen og invitere naboer som ønsker å delta.

Om du fremdeles har en aktiv karriere kan du velge å bruke våre toppmoderne arbeidslokaler på aktivitetssentrene i de ulike Ambera boenhetene. Om du ønsker å invitere venner og familie på besøk en uke eller to finnes det mange muligheter i våre prosjekter i utlandet, og med så mange aktiviteter for alle aldersgrupper vil de garantert komme på besøk igjen og igjen.

Uansett livssituasjon, preferanser og interesser vil felleskapet støtte opp om dine valg og ønsker – så mye eller så lite du vil. Ambera hjelper deg til å leve et meningsfylt liv på dine egne premisser.