BLI MED I AMBERA

Friheten til å velge

Friheten til å velge

Er et liv i Ambera veldig travelt? Får jeg tid for meg selv?

Ja, det er det som er så fint med Ambera. Det er ingen som tvinger deg til å delta på noe du ikke ønsker å gjøre. Det vil derimot alltid være noe interessant du kan velge å være en del av – om du føler for det der og da. 

Vi tror frihet er en forutsetning for å leve et meningsfylt liv. Når våre aktive yrkesår er ferdige, har vi endelig muligheten til å bestemme over egen kalender og timeplan. I Ambera hjelper vi deg med å utnytte denne muligheten og leve livet til det fulle. 

Ingen liker å bli tvunget til å sosialisere seg og ingen liker å føle seg utenfor. Ved å sørge for et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser, og ved å gjøre dem lett tilgjengelige, åpner vi opp for et liv hvor både alenetid og sosialisering blir aktive valg for alle i bofellesskapet. 

Om sykling er det du liker best, så meld deg inn i sykkelklubben eller nyt en solo-tur i vakre naturomgivelser. Ønsker du å lære deg gamle eller uoppdagete ferdigheter hver uke? Meld deg inn i vår historieklubb, på språkkurs eller i en kreativ skrivegruppe. 

Kanskje du ønsker å bidra til fellesskapet ved å dele din erfaring og kunnskap? Start en bokklubb, et keramikkurs eller en dansegruppe. Vi vil hjelpe deg til å organisere, organisere gruppen og invitere naboer som ønsker å delta.

Om du fremdeles har en aktiv karriere kan du velge å bruke våre toppmoderne arbeidslokaler på aktivitetssentrene i de ulike Ambera boenhetene. Om du ønsker å invitere venner og familie på besøk en uke eller to finnes det mange muligheter i våre prosjekter i utlandet, og med så mange aktiviteter for alle aldersgrupper vil de garantert komme på besøk igjen og igjen.

Uansett livssituasjon, preferanser og interesser vil fellesskapet støtte opp om dine valg og ønsker – så mye eller så lite du vil. Ambera hjelper deg til å leve et meningsfylt liv på dine egne premisser.