BLI MED I AMBERA

Aktiviteter og trivsel

Aktiviteter og trivsel

Meld deg inn eller start din egen! 

Hold deg aktiv, bidra til fellesskapet, og møt likesinnende mennesker ved å gjøre det du elsker. I Ambera spiller deg ingen rolle om du elsker kunst, natur eller foretrekker gode smaker – hver dag gir deg muligheten til å utforske nye hobbyer og interesser.  

Når vi drømmer om å rømme fra vintermørket og minusgrader, forestiller de fleste seg hvite strender og sjarmerende familierestauranter. Mat og avslapping er deilig, men etter noen få (fantastiske) dager på strander begynner mange av oss å se seg rundt og tenkte “Hva mer kan jeg oppleve her?”

Ambera-konseptet er basert på at mennesker bor her, og bidrar til felleskapet, mer enn et par uker i året. Vi bygger sterke og varme bofellesskap ved å hjelpe våre medlemmer å organiserer klubber og aktiviteter basert på sine egne interesser og ferdigheter. 

Uansett om du er en jazzpianist som ser etter et band, eller en forfatterspire som ønsker å diskuterer dramaturgi, gjør Ambera det lett å forfølge sine interesser og møte andre likesinnede mennesker og nye venner. 

For å starte en ny aktivitet eller klubb kan du enten gå inn i Ambera-appen, eller snakke med en av våre Livsstilsledere. Våre ansatte vil hjelpe deg til å finne et godt tidspunkt, et passende lokale, og til å invitere andre naboer. Du kan også bruke appen til å søke opp grupper eller arrangementer som er satt opp av andre. 

Idrettsturneringer, bokklubber og språkkurs er ikke bare gøy og lærerikt, det er også en fantastisk måte å møte nye venner på. Kanskje treffer du noen én gang i uken for å spille tennis, eller kanskje det er begynnelsen på en livslangt vennskap? En ting er sikkert, ved å delta på aktiviteter du er interessert i vil du automatisk møte likesinnede, og det er alltid en fordel!  

Tilgang til alle fellesfasiliteter og aktiviteter er inkludert i ditt medlemskap, noe som gjør at du ikke trenger å tenke på økonomi for å utforske muligheter, lidenskaper og nye interesser. 

Om dette høres litt slitsomt og voldsomt ut – ikke være bekymret! Det er helt valgfritt! Vår oppgave er å skape muligheter slik at det alltid vil være noe interessant du kan velge å være en del av – om du føler for det. Hvordan du tilbringer dine dager er fullstendig opp til deg og dine. 

Hvilke type grupper og aktiviteteter finner jeg i Ambera? 

De fleste aktiviteter er styrt av våre beboere og medlemmer, og våre ansatte er svært hjelpsomme, så praktisk talt er alt er mulig! Her en noen utvalgte aktiviteter vi vet at mange av dere vil sette pris på: 

 1. Yoga

 2. Håndverkskurs

 3. Oljemaling

 4. Spanskkurs 

 5. Dansetimer 

 6. Terrengsykling

 7. Korøving

 8. Pokerklubb

 9. Tennisturnering

 10. Vinsmaking

Dette er et utvalg av alle forslag vi har fått fra våre venner og følgere som vi har notert ned de siste årene – om din drømmeaktivitet ikke er på denne listen, så hjelper vi deg sette den opp og få den i gang!  

Akkurat som aktiviteter og arrangementer, vil også klubber og hobbygrupper være styrt av våre medlemmer. Her er et lite utvalg av de mange ideene som har kommet på vår Facebook-gruppe: 

 1. Hundeklubben – En gruppe for hundeelskere og eiere. 

 2. Bokklubben – En gruppe for deg som elsker å lese og diskutere bøker. 

 3. The Springsteens – Et Bruce Springsteen tributeband. 

 4. Historieklubben – En gruppe for deg som er interessert i historie. 

 5. Kunstklubben – Kunstentusiaster som møtes for å diskutere, dele og skape kunst. 

 6. Ambera YNWA – Liverpool FC fans møtes og ser på favorittlaget spille. 

 7. Grønnefingre – En gruppe for deg som elsker hagearbeid og planter. 

 8. Jack and Jacks – For deg som liker å kombinere whisky og poker. 

 9. Mindfullness – For deg som ønsker å meditere og praktisere mindfullness og yoga. 

 10. HiO (Hole in One) – En lavterskel golfklubb. 

Hvordan drømmer du om å tilbringe dagene din i Ambera? Fortell oss dine ideer og tanker på vår Facebook-gruppe